27. jul. 2012

Gazpacho

Hele to indlæg på én dag hører sig til sjældenhederne, men det er ikke desto mindre fordi jeg netop har fundet ud af at Gazpacho faktisk smager så godt, som jeg indtil nu har hørt adskillelige tv-kokke udtale sig om, men ikke helt selv var overbevist. Det er jeg nu!
Derfor kommer hér fluks opskriften på Gazpacho og min opfordring til at følge den mens det stadig er sommervarmt.



Ingredienser (2-3)
2-3 skiver daggammelt hvidt brød
1/2 agurk
1 rød peberfrugt
1/2 grøn peberfrugt
400 g tomater
2 forårsløg
2-3 fed hvidløg
2-3 spsk Marsala 
1/2 dL olivenolie
salt og peber

1 spsk persillepesto rørt op med ekstra olivenolie samt smagt til med salt og peber. 

Fremgangsmnåde
Skær brødet i mindre stykker og læg det i blød i vand i 15 minutter. Blend derefter alle ingredienserne (foruden persillepestoen) og smag til med salt, peber og eventuelt ekstra olivenolie og Marsala. 
Serveres kold toppet med pesillepesto rørt op med olivenolie. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar